minden ami költöztetés

Költöztetés Belföldön

Lakossági és céges ügyfeleinknek egyaránt elérhető profi szolgáltatás. A költöztetés kérhető teljes be, és ki csomagolással is. Bútorok össze és szét szerelése sem probléma, szolgáltatásunk óradíjas elszámolásban történik, ami függ az autó méretétől, a rakodók létszámától, és a két cím közötti megtett távolságról. Értékeid nálunk a legnagyobb biztonságban vannak, hisz kollégáink mind megbízható szakemberek. Kérj ajánlatot egy stresszmentes költözésre.

Nemzetközi költöztetés

Költöztetés határokon át egy másik országba, vagy éppen egy másik országból haza. Nemzetközi költöztetés sohasem óradíjas elszámolás alapján történik, minden esetben fix árat adunk. Lehet kérni rakodókkal de rakodó személyzet nélkül is, abban az esetben csak autót biztosítunk sofőrrel. Ajánlat kérés előtt szükségünk lesz a két cím postai irányító számára, illetve ha a munka felmérése nem lehetséges személyesen, úgy egy tárgy listát is kérünk. Ezek alapján, és az ingatlanok elhelyezkedése függvényében / Emelet, lift, megközelíthetőség / tudunk adni egy fix ajánlatot. Külföldről vagy külföldre költöznél vedd fel velünk a kapcsolatot.

Iroda költöztetés

Céged nem állhat le, vagy csak ténylegesen rövid időre ezért az iroda költöztetés előtt mindíg egy pontos tervet készítünk, hogy a lehető leghamarabb tudj az új helyeden dolgozni. Csomagoló anyagot vagy költöztető dobozokat is beszerezheted nálunk. Irodai gépeid vagy fénymásolóid is a legnagyobb biztonságban vannak, de a páncélszekrényed szállítása miatt sem kell aggódni. Kérj tőlünk ajánlatot, és ha lehetséges a helyszíni felmérés akkor szívesen élünk vele.