Szolgáltatásainkról néhány mondatban:

Gépek, szerszámgépek szállítása:

Sokszor keresnek minket különféle régi gépek elszállításával kapcsolatban, amikor 40-50 éves eszközöket kéne kiszabadítani a lehető legrosszabb helyekről. Ezek általában családi házak régi pincéjében, vagy kocsibeállóban vannak, körülvéve az évek alatt felhalmozott kacatokkal. Az ilyen helyeken általában a talaj és a burkolat is rossz állapotban van, tehát nekünk az első feladatunk a szállítási útvonal biztonságossá és akadálymentessé tétele.
Ezután fogunk a hozzá a gép mozgatásához, megválasztva a legmegfelelőbb eszközt, hogy probléma mentesen el tudjuk szállítani a járműhöz, mely általában önrakodós teherautó.
Legtöbbször esztergagéppel találkozunk, de marógéppel, présgéppel is gyakran hoz össze minket a sors.

Páncélszekrény szállítás:

Szerintem az egyik legnehezebb művelet, szokták kérdezni, hogy ezt most itt a lépcsőn fogjuk vinni...Igen ott mert más útvonal nincs a páncélszekrény szállítására. Több fajta eszközzel rendelkezünk, hogy számunkra is könnyebb legyen a mozgatás direkt erre a célra gyártott szerszámok is vannak. Rendelkezünk hatalmas molnár kocsival amit elég gyakran tudunk használni a lépcsőházakban, szállító kerettel amivel sík terepen akár 2 ember mozgat egy 600 kilós páncélszekrényt könnyedén, de szerencsére vannak átlagon felüli erővel rendelkező kollégák, amikor csak a fizikai erő jöhet számításba a körülmények miatt. Várjuk megtisztelő érdeklődésed.

Műhelyek költözetése:

Megrendelőinknek hála, már sokféle műhelyt elköltöztettünk, legtöbbször természetesen fémmegmunkáló cégeknek dolgoztunk,
mert egy ilyen helyen szinte minden gép extrém súlyú és a mozgatásuk szaktudást igényel.
Lemez vágó gép, esztergapad, excenter prés, marógép, állványos fúrok, élhajlító gépek tucatjait szállítottuk egyik helyről a másikra.
Nagy tapasztalatunk van az emelési és kötési pontok megválasztásában, így gyorsan, hatékonyan, de biztonságosan tudjuk a gépeket szállítani.

Lakossági Költöztetés:

Komplett lakások vagy házak költöztetése, illetve részleges költöztetése. Több féle variációban lehet ezt a szolgáltatásunkat ígényelni, lehet kérni teljes csomagolással ami a be illetve ki csomagolást is tartalmazza, de ha a Te szeretnél csomagolni magadnak akkor sincs semmi gond, mert még szabványos költöztető dobozokat is biztosítunk részedre. Bútorok szét és összeszerelése sem gond, de ha az erkélyen kell bútorokat felhúzni az sem jelent akadályt. Költöztetési szolgáltatásunkat a hét bármelyik napján kérheted, nem probléma a hétvége sem, sőt akkor a gyérebb forgalom miatt rendre hamarabb lehet végezni az adott költöztetéssel. Keress minket és kérj egy jó ajánlatot.